Ted van de Pavert sluit een terugkeer niet uit

Gepubliceerd: 31-05-2018 11:05. Bijgewerkt: 07-06-2018 9:55

Na een turbulent jaar in Nijmegen bij NEC gaat PEC-Zwolle huurling Ted van de Pavert in de zomerstop rustig denken over zijn toekomst. Een eventuele terugkeer bij De Graafschap sluit de Achterhoekse verdediger niet uit.


"Opzich hebben we een goeie eerste seizoenshelft gedraaid", blikt Van de Pavert terug op zijn jaar bij NEC. "Alleen de tweede seizoenshelft hebben we behoorlijk veel laten liggen." Volgens Van de Pavert heeft dit meerdere oorzaken en is dit niet alleen af te schuiven op ex-trainer Pepijn Lijnders: "Dat heeft met meerdere oorzaken te maken en in de voetballerij wordt vaak de trainer als hoofdschuldige aangewezen." Waar hij volgende jaar aan de slag gaat is voor Van de Pavert ook nog een vraagteken.

"Ik heb daar nog een jaar contract en ik hoop dat ik daar een eerlijke kans krijg", vertelt de Achterhoeker. "Als dat niet zo is dan moet ik verder kijken." Veel mensen uit de Achterhoek stellen Van de Pavert de vraag of hij terug komt naar Doetinchem en dat doet de verdediger goed. "Dat geeft toch aan dat de mensen je niet vergeten zijn en geeft toch een goed gevoel", stelt de verdediger die nog onzeker is over zijn toekomst. "Ik kan er niks over zeggen, ik ben gewoon afhankelijk van PEC Zwolle", vertelt de Achterhoeker die een terugkeer bij De Graafschap niet uitsluit. "Wellicht is dat een optie."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)