Tattooclub NBS neemt Huntendwarspop over

Gepubliceerd: 23-08-2017 16:08. Bijgewerkt: 23-08-2017 16:18

Tattooclub Natural Born Sinners uit Doetinchem neemt de organisatie van Huntendwarspop over. De nieuwe vrijwillige organisatoren willen ervoor blijven zorgen dat mensen in een rolstoel optimaal van Huntenpop kunnen genieten.


“Zes jaar geleden zijn mijn vrouw en ik ermee begonnen”, zegt voorzitter van Huntendwarspop Gert Rebergen. “Wij worden een dagje ouder en wij willen wat minder verplichtingen op ons nemen.” Voor hem was het niet moeilijk om een waardige vervanger te vinden. “Ik ben de voorzitter van NBS twee jaar geleden tegen gekomen en we hebben gewoon een klik met elkaar”, aldus Rebergen. Toch vinden de mannen van tattooclub Natural Born Sinners het een spannende stap. “Zeker omdat er heel veel vertrouwen in ons wordt gesteld”, aldus president Remco Chervet.

De afgelopen jaren heeft Huntendwarspop het niet altijd makkelijk gehad, omdat de financiële middelen niet voor het oprapen lagen. “In het begin was het ploeteren om het geld bij elkaar te krijgen”, zegt Rebergen. “Het is nu onderdeel van Huntenpop geworden.” De nieuwe organisatie gaat er samen met het festival alles aan doen om Huntendwarspop voort te zetten. “Het mooie is dat burgemeester Otwin van Dijk ook in een rolstoel zit”, zeg Raoul van der Leeuw van NBS. “Hij heeft al gezegd dat Huntendwarspop als zodanig moet blijven bestaan en dat het waarschijnlijk ook uitgebreid gaat worden naar andere festivals.”

Foto: REGIO8


Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)