Tarik Tissoudali tekent bij Beerschot Wilrijk

Gepubliceerd: 19-06-2018 13:06. Bijgewerkt: 19-06-2018 13:19

Tarik Tissoudali speelt de komende seizoenen voor het Belgische KFCO Beerschot Wilrijk . De aanvaller speelde vorig jaar bij De Graafschap, dat de aanvaller huurde van het Franse Le Havre.

“Er was veel interesse voor Tarik. Wij speelden het kortst op de bal en Tarik koos voor het project Beerschot Wilrijk”,vertelt Jan Van Winckel van Beerschot Wilrijk op hun website. “Tissoudali is een vaardige buitenspeler met statistieken.” De aanvaller kwam vorig tien keer tot scoren in het shirt van de Superboeren. Aan zijn nieuwe club laat hij weten vertrouwen te hebben in aankomend seizoen. “Ik ben bijzonder ambitieus en leg mezelf doelen op. Ook al ben ik geen spits, ik zal teleurgesteld zijn als ik geen acht doelpunten maak.”

Na de promotie met De Graafschap sloot de aanvaller een langer verblijf bij De Graafschap niet uit. De 25-jarige Amsterdammer speelde eerder voor Telstar, Cambuur Leeuwarden en VVV-Venlo. In de zomer van 2016 maakte hij de overstap naar de Franse tweedeklasser Le Havre. "Net als toen kon ik ook nu naar enkele ploegen in de Eredivisie maar ik viel voor KFCO Beerschot Wilrijk”, vertelt Tissoudali op de website van zijn nieuwe club.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)