Tarik Tissoudali beste speler vierde periode

Gepubliceerd: 02-05-2018 15:05. Bijgewerkt: 02-05-2018 15:10

Aanvaller Tarik Tissoudali van De Graafschap is verkozen tot beste speler van de vierde periode in de Jupiler League. Supporters konden de afgelopen week stemmen op de Superboer.

Tissoudali kwam in de winterstop over van het Franse Le Havre. De 25-jarige linker buitenspeler kwam de eerste seizoenshelft uit voor VVV-Venlo, maar kon daar geen potten breken. Op de Vijverberg heeft de aanvaller zijn draai gevonden. Tissoudali scoorde vijf maal in de laatste periode en was belangrijk voor het team van trainer Henk de Jong. Met de Superboeren maakt de Marokkaan zich op voor play-off duels tegen zijn oude club Telstar.

Eerder dit seizoen was de aanvaller samen met Mark Diemers genomineerd voor beste speler van de derde periode. Diemers was toen de tweede speler in de geschiedenis van De Graafschap die de Bronzen Stier voor beste speler mocht ontvangen. Tissoudali is na Diemers en huidig FC Emmen-aanvaller Anco Jansen de derde speler in de geschiedenis van de Superboeren die de Bronzen Stier pakt.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)