Supporterskantine wordt flink opgeknapt

Gepubliceerd: 18-10-2016 10:10. Bijgewerkt: 18-10-2016 11:55

De Supporterskantine onder de Spinnekop van stadion de Vijverberg krijgt op initiatief van SV Superboeren een grondige opknapbeurt. Na een jaar van praten en regelen staan alle neuzen dezelfde kant op en zijn de vergunningen binnen. Nu het geld en de mensen nog.

Om dat geld binnen te krijgen ligt er onder andere het idee om een wedstrijd tegen Swansea City te gaan spelen. “Daar zijn we afgelopen seizoen al mee bezig geweest”, legt SV Superboeren voorzitter Hans Boesberg uit. “We wilden in de zomer eigenlijk al een aftrap geven met een wedstrijd en toen hadden we contact met Queens Park Rangers die toen Nederland bezochten. Dat ging in die tijd van verschillende kanten niet. In die tijd is ook Swansea City ter sprake gekomen. Mark Nederlof van de bouwcommissie had contact met hen en Swansea heeft toen aangeboden om ook te komen spelen en die gedachte hebben we vastgehouden. We willen eigenlijk gewoon een leuke tegenstander waar we een gezellig feestje mee kunnen bouwen."

De acties om het geld binnen te halen gaan van start op het Spinnekopplein voor het thuisduel met Fortuna Sittard op 4 november. “De club heeft dan ook een actie lopen voor de wedstrijd nu zonder publiek. Dus we verwachten een grote opkomst.”

Foto: SV Superboeren

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)