Supporters niet geweerd uit Flevoland

Gepubliceerd: 07-10-2021 13:10. Bijgewerkt: 07-10-2021 14:12

De Graafschap-supporters werden verrast door een eis bij de kaartverkoop voor het uitduel met Almere City van zondagavond. Zij zouden voor 18.30 uur niet welkom zijn in Flevoland, maar volgens de voetbalclub uit die provincie wordt de soep niet zo heet gegeten.

“Het is niet zozeer een verbod om Flevoland in te gaan”, laat een woordvoerder van Almere City weten. “Wij hebben met De Graafschap in goed overleg afgesproken dat het omwisselpunt in Eemnes is. Daar moet je dan om 18.30 uur zijn. Hoe het opgeschreven is, is het inderdaad een beetje mank. Het gaat puur om het omwisselen.” Flevoland wordt dus niet afgesloten. “Het is niet zo dat er bij de provinciegrenzen bewakers komen te staan", benadrukt de woordvoerder.

Ook De Graafschap-supporters die in Flevoland wonen hoeven zich geen zorgen te maken volgens de woordvoerder: “Het is niet zo dat je van je bed gelicht wordt omdat je voor De Graafschap bent.” De kaartverkoop ondervond geen hinder van de eis. Het uitvak in Almere City is inmiddels uitverkocht met 395 supporters.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)