Superboerenbol smaakt naar de Eredivisie

Gepubliceerd: 17-05-2018 15:05. Bijgewerkt: 17-05-2018 15:37

Door het succes van De Graafschap heeft bakker Paul Berntsen uit Didam een bijzondere toevoeging aan zijn assortiment gedaan. Klanten kunnen tijdens de promotiestrijd helemaal in de stemming komen door speciale Superboerenbollen.


"Je zag het net, de schaal was al leeg en is weer vol gemaakt", vertelt eigenaar Paul Berntsen, die de bollen als warme broodjes over zijn toonbank ziet vliegen. De promotiestrijd van De Graafschap leeft in de Achterhoek en voor zijn collega’s kwam deze actie dan ook niet als een verassing. "Het is typisch Paul", vertelt bakker Marc Menting. "Op het laatste moment nog even een actie er tegenaan gooien om een extra boost te geven." Mede dankzij de acties hebben de klanten in de winkel de promotiesfeer goed te pakken. "Absoluut", vertelt Karolien Hupkes. "Dat is een goede vibe!"

De clubliefde gaat volgens Menting bij de meeste mensen door de maag. "Vooral in Didam, Doetinchem, maar eigenlijk in de hele Achterhoek." In de bakkerij is De Graafschap het gesprek van de dag, ook al zijn er werknemers met andere clubvoorkeuren. "De bakkers zijn niet zo dik gezaaid dat ik kan zeggen dat ze voor De Graafschap moeten zijn", vertelt Berntsen, die het samen met zijn klanten eens is dat het goed gaat komen met de Superboeren. "We hebben er volop vertrouwen in."

Volg de weg van de Superboeren naar de Eredivisie via Optimaal.FM of 94.7 in de ether.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)