Stroeve kaartverkoop voor Zwarte Cross

Gepubliceerd: 17-11-2018 13:11. Bijgewerkt: 17-11-2018 14:05

De kaartverkoop voor de Zwarte Cross 2019 is zaterdagochtend met de nodige ongemakken gestart. De website van het festival raakte overbelast door de grote toestroom van bezoekers, maar desondanks werden alle kaarten verkocht.

Om 11.00 uur ging de kaartverkoop van start en binnen een uur waren alle camping- en dagtickets uitverkocht. De organisatie laat via een verklaring op hun website weten dat het 'gigantisch druk' was en biedt haar excuses aan. Door de storing is het volgens de Feestfabriek niet zeker of iedereen wel een kaart krijgt. "Mocht je ergens in het bestelproces zijn vastgelopen dan kunnen we op dit moment niet garanderen dat je bestelling daadwerkelijk gelukt is." Op social media uiten mensen frustratie en teleurstelling over het niet bemachtigen van een kaart en de werking van het ticketsysteem.

Vorig weekend waren alle caravan- en camperkaarten ook binnen no-time uitverkocht. Deze konden alleen gekocht worden door leden van de Zwarte Cross fanclub Harder. Drie weken geleden waren alle plekken voor de crossklassen binnen 87 seconden al weg. Vorig jaar waren alle kaarten voor de Zwarte Cross voor het eerst in de geschiedenis voor de start van het festival al uitverkocht.

De Zwarte Cross vindt komend jaar plaats op 18, 19, 20 en 21 juli.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)