Strikwerda vertrekt als trainer van Orion

Gepubliceerd: 21-03-2018 17:03. Bijgewerkt: 21-03-2018 17:33

Redbad Strikwerda vertrekt na dit seizoen als trainer van Seesing Personeel Orion. Hoewel de volleybalvereniging graag verder wilde, ziet Strikwerda om persoonlijke redenen af van verdere samenwerking.

"Die redenen hebben in ieder geval niet met Orion te maken", aldus voorzitter Wijnand Geerdink van de volleybalvereniging uit Doetinchem. "Redbad heeft het zo besloten en wij hebben dat woensdagmiddag aan de groep verteld." De beslissing van Strikwerda is voor Geerdink een flinke teleurstelling. "Ik omschreef het zelf als tegenvallend", aldus de voorzitter. "Een samenwerking van een jaar was gewoon niet de bedoeling. Ik ben teleurgesteld hoe het dan nu eindigt, maar daarnaast, als deuren dichtgaan, gaan er ook deuren open. We moeten ons niet uit het veld laten slaan door het aanstaande vertrek van de trainer."

De voorzitter hoopt dat de beslissing geen invloed heeft op de titelambities van Orion. "Als we professioneel genoeg zijn hoeft het niet uit te maken, maar onze spelers zijn natuurlijk wel mensen", aldus Geerdink. "In hoeverre dat in de weg staat, moeten ze voor zichzelf uitmaken. Daar moeten wij dan conclusies aan verbinden. We hebben geen conflict met Redbad, we zijn er niet op uit om oorlog te maken, maar we moeten handelen als iets storing oplevert richting ons doel."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)