Streng toegangsbeleid voor volleybalfinale

Gepubliceerd: 05-05-2017 11:05. Bijgewerkt: 05-05-2017 11:49

De organisatie hanteert tijdens de finale tussen Seesing Personeel Orion en Abiant Lycurgus een strenger toegangsbeleid dan gewoonlijk. Supporters met een lidmaatschapskaart kunnen niet zomaar naar binnen tijdens de wedstrijd om het landskampioenschap komende zondag.

Alleen met een e-ticket of een zaalkaart met de opdruk ‘finale’ heeft een supporter toegang tot de Topsporthal, waar de finale om het landskampioenschap zondagmiddag plaatsvindt. De controle is in handen van een professioneel beveiligingsbedrijf. Zondagmiddag gelden de genummerde en gereserveerde plaatsen in de zaal niet.

De wedstrijd start om 14.00 uur, maar de zaal is vanaf 12.30 uur al geopend voor het publiek. Vanaf 12.00 uur zijn er nog kaarten te koop aan de kassa, maar de verwachting is volgens de organisatie dat er zaterdag al uitverkocht wordt.

De mannen van Seesing Personeel Orion verloren afgelopen zondag in het uitduel met 3-1 van concurrent Abiant Lycurgus uit Groningen. In de return moeten de Doetinchemse volleyballers met 3-1 of 3-0 winnen, om er een beslissende set uit te slepen.

De finale om het landskampioenschap is zondagmiddag live te volgen via OptimaalFM.

Foto: REGIO8


Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)