Stijn Held nieuwe aanvoerder van Orion

Gepubliceerd: 27-09-2017 7:09. Bijgewerkt: 26-09-2017 23:28

Stijn Held is de nieuwe aanvoerder van het herenteam van Seesing Personeel Orion. De spelverdeler neemt de rol bij de Doetinchemse volleyballers over van Pim Kamps.

"Ik ben door de jaren heen gewend geraakt om met spelverdelers als aanvoerder te spelen, omdat een daarvan eigenlijk altijd binnen de lijnen staat", zo legt de nieuwe trainer Redbad Strikwerda zijn keuze uit. Tegelijkertijd geeft het hem de kans om te kijken hoe andere spelers om gaan met een leiderschapsrol. "We hebben gezegd dat we dat willen neerleggen bij jongere spelers, zodat niet iedereen altijd naar Pim Kamps kijkt", aldus Strikwerda. "Hij heeft zijn zaken toch wel op orde en wordt er niet anders van of hij nou een streepje onder het nummer heeft of niet."

Strikwerda neemt dit seizoen het stokje over van Goran Aleksov die eerder dit jaar de beker won met de Doetinchemmers. De eerste testcase voor Orion in dit nieuwe seizoen wacht zondag. Dan speelt de ploeg in Groningen tegen landskampioen Abiant Lycurgus om de Supercup. De competitie start op zaterdag 7 oktober met een uitduel tegen het Talentteam.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)