Stijn Held keert na twee jaar terug bij Orion

Gepubliceerd: 11-01-2021 13:01. Bijgewerkt: 11-01-2021 14:05

Volleyballer Stijn Held keert na twee jaar terug bij Active Living Orion. De 26-jarige spelverdeler was tussen 2014 en 2018 ook al actief bij de eredivisionist uit Doetinchem.

"Ik ben blij om na twee jaar weer terug te zijn in Doetinchem", vertelt de Barnevelder, die de afgelopen twee jaar uitkwam voor Amysoft Lycurgus in Groningen. "Ik kijk er naar uit om de komende tijd maatschappelijk stappen te zetten bij Active Living en met Orion weer sportieve successen te boeken." Hij tekent een contract voor anderhalf jaar. Volgens Orion laat Held zijn buitenlandse ambities even varen om zijn topsportactiviteiten te combineren met een baan bij sponsor Active Living in Arnhem.

Active Living Orion hervat aanstaande zaterdag de competitie in Barneveld tegen SSS. Doordat de competitie een tijdlang is stilgelegd treffen de teams elkaar slechts een keer. Daarna wordt de competitie opgesplitst in een kampioen- en degradatiepoule. Held kan niet wachten om het groene shirt van de Doetinchemmers aan te trekken: "Helaas nu nog even zonder publiek, maar ik hoop iedereen weer snel te zien in de sporthal.”


Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)