Sportschool Physique in Terborg bulkt door

Gepubliceerd: 20-09-2019 16:09. Bijgewerkt: 20-09-2019 16:57

Sportschool Physique in Terborg is flink aan het bulken geslagen en gaat met vijfhonderd vierkante meter uitbreiden. Een van de redenen van de verbouwing is dat het ledenaantal van de zaak blijft stijgen.


"Er is veel vraag naar wat meer groepslessen", aldus eigenaar Paul Rabelink van Physique. Met de uitbreiding van de fitnesszaal, is het sportcentrum in totaal 3000 vierkante meter groot. Afgelopen donderdag werden de deuren van de nieuwe zaal voor het eerst geopend voor alle leden. Rabelink merkt dat Physique een sterke verbinding heeft met de stad en omstreken. "Iedereen hier is bereidwillig en ze gunnen je wat. Wat wij vooral belangrijk vinden, is dat mensen zich hier thuis voelen."

De zaal gaat ook als Europese showroom functioneren. Dat houdt in dat de nieuwste fitnessinnovaties vanuit de hele wereld bij Physique in de zaal komen staan. "En het allerleukste vind ik, als er volgende maand een nieuw toestel komt, staat die hier als eerste in Terborg", aldus Rabelink. "Dat vind ik uniek."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)