Sport

Filteren op datum:         

Sportverenigingen uit regio koesteren leden

Gepubliceerd op: 23-02-2021 16:48

Uit de Achterhoekse verenigingsmonitor blijkt dat zeventig procent van de verenigingen ledenwerving en ledenbehoud als grootste knelpunt zien en hier graag ondersteuning bij wensen. Achterhoek in Beweging organiseerde daarom zogeheten online webinars waarin verenigingen tips krijgen hoe ze hun leden kunnen behouden.

Trainer Snoei jaar langer bij De Graafschap

Gepubliceerd op: 23-02-2021 13:29

Het contract van trainer Mike Snoei uit Didam bij De Graafschap wordt met een jaar verlengd. De verbintenis van de oefenmeester, die op dit moment op de tweede plek staat met de Superboeren in de Keuken Kampioen Divisie, loopt deze zomer af.

Slöetjes stopt definitief als volleybalster

Gepubliceerd op: 23-02-2021 11:53

Lonneke Slöetjes uit Lichtenvoorde is definitief gestopt als volleybalster. Met meer dan driehonderd interlands en het winnen van de Champions League is ze een van de meest succesvolle Nederlandse volleybalsters ooit.

Geen bikini voor Doetinchemse in Qatar

Gepubliceerd op: 23-02-2021 10:31

Beachvolleybalster Sanne Keizer uit Doetinchem reist komende maand met haar partner Madelein Meppelink af naar Qatar voor een toernooi uit de World Tour. Hoewel het duo niet als gebruikelijk in bikini mag spelen, willen de speelsters het evenement niet boycotten.

De Graafschap verliest oefenduel met Vitesse

Gepubliceerd op: 22-02-2021 14:59

De Graafschap heeft maandagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen Vitesse verloren. Op het veld van DZC’68 in Doetinchem kregen reservespelers van trainer Mike Snoei de kans om zich te laten zien.

De Graafschap zet zegereeks voort bij NEC

Gepubliceerd op: 21-02-2021 14:41

De Graafschap heeft haar zegereeks in de Keuken Kampioen Divisie voortgezet met een 1-2 overwinning op bezoek bij NEC. Het is alweer de zevende zege op rij voor de ploeg van trainer Mike Snoei.

De Graafschap wil zegereeks verlengen

Gepubliceerd op: 19-02-2021 17:02

De Graafschap hoopt zondagmiddag op bezoek bij NEC een nieuwe overwinning toe te voegen aan de zegereeks van zes wedstrijden. Dat moet gebeuren tegen de Nijmeegse ploeg van trainer Rogier Meijer, die geen onbekende is in Doetinchem.

#DTCchill brengt jongeren in beweging

Gepubliceerd op: 17-02-2021 17:30

Doetinchemse jongeren die zich door de coronamaatregelen vervelen kunnen binnen #DTCchill iedere doordeweekse dag sporten. Verschillende partijen hebben de hoofden bij elkaar gestoken en organiseren de komende weken activiteiten als freerunnen en boksen voor jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar oud.

Bezwaar houdt bouw BMC-clubhuis tegen

Gepubliceerd op: 17-02-2021 12:36

De gemeenteraad van Aalten stemt volgende week dinsdag met grote meerderheid in, maar dat wil nog niet zeggen dat de Bredevoortse Motor Club (BMC) al een nieuw clubhuis heeft aan de Ganzenpoelendijk in Bredevoort. Een groep bezwaarmakers stapt wéér naar de rechter.

Terborg Toernooi richt blik op september

Gepubliceerd op: 16-02-2021 14:35

Het Terborg Toernooi gaat eind mei definitief niet door en in plaats daarvan kijkt de organisatie van het internationale voetbaltoernooi voor spelers onder 19 jaar naar een verschuiving naar september. Daarnaast kijkt de organisatie naar een mogelijk toernooi met enkel teams uit buurlanden.

Meer nieuws
Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)