Sport

Filteren op datum:         

Bouwman wereldkampioen gemengde tijdrit

Gepubliceerd op: 22-09-2019 16:53

Koen Bouwman is zondag wereldkampioen geworden met het Nederlands team tijdens het WK in het Verenigd Koninkrijk. De wielrenner uit Ulft reed met zijn team naar een gouden medaille op het onderdeel gemengde ploegentijdrit.

De Graafschap oppermachtig tegen FC Eindhoven

Gepubliceerd op: 20-09-2019 22:33

De Graafschap heeft vrijdagavond een ruime 4-0 thuiszege geboekt tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Mike Snoei kwam nauwelijks in de problemen en liep na een 2-0 ruststand uit naar een ruime overwinning.

Succestrainer Knippenborg vertrekt bij RKZVC

Gepubliceerd op: 20-09-2019 17:07

Laurens Knippenborg neemt na dit seizoen afscheid van hoofdklasser RKZVC uit Zieuwent. De succestrainer zat zeven jaar bij de dorpsclub en wist daarin van de derde klasse naar de hoofdklasse te promoveren.

De Graafschap puzzelt tegen FC Eindhoven

Gepubliceerd op: 20-09-2019 12:49

De Graafschap treft vrijdagavond met FC Eindhoven de voormalig werkgever van huidig Superboer Branco van den Boomen en een van de verrassingen van de competitie tot nu toe. Na een druk programma met twee wedstrijden in één week, is onder meer het meespelen van aanvoerder Ralf Seuntjens nog onzeker bij de ploeg.

De Graafschap wil brug slaan naar de KNVB

Gepubliceerd op: 18-09-2019 18:28

In het uitvak van De Graafschap waren maandagavond tegen NEC meerdere fakkels te zien naast een spandoek met de tekst ‘IN-DRUK-WEK-KEND’, een sneer naar KNVB-voorzitter Michael van Praag. Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van de Doetinchemse voetbalclub keurt het gebruik van vuurwerk ten strengste af, maar merkt dat de leefwereld van supporters en de voetbalbond steeds meer uiteen loopt en luidt de noodklok.

De Graafschap verspeelt zege in slotminuten

Gepubliceerd op: 16-09-2019 22:27

De Graafschap heeft maandagavond twee punten laten liggen in de uitwedstrijd tegen NEC in Nijmegen. De ploeg van trainer Mike Snoei was lange tijd de betere en kreeg meerdere kansen om de wedstrijd te beslissen, maar moest een late gelijkmaker verwerken: 1-1.

De Naopraot #1 | Jasper Hazelaar

Gepubliceerd op: 16-09-2019 17:00

De Naopraot is de wekelijkse podcast van REGIO8 waarin het wel en wee rond De Graafschap besproken wordt. In de eerste aflevering blikken host Kevin ten Dolle en De Graafschap-watcher Jasper Hazelaar terug op de winst op Jong Ajax en de aankomende duels van de Superboeren met NEC en FC Eindhoven. 

Winnend Longa'30 neemt revanche op RKZVC

Gepubliceerd op: 15-09-2019 16:20

Longa’30 heeft zaterdagavond revanche genomen voor de 0-5 nederlaag die het twee jaar geleden leed in de derby tegen RKZVC. Onder het toeziend oog van drieduizend toeschouwers werd het in de Oost Gelderse clash 0-2 voor de gasten uit Lichtenvoorde, die daarmee voor het eerst na ruim veertig jaar weten te winnen van de club uit Zieuwent.

De Graafschap na rust voorbij Jong Ajax

Gepubliceerd op: 13-09-2019 21:53

De Graafschap heeft vrijdagavond de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie behouden met een 3-2 thuisoverwinning. Na een machteloze eerste helft waarin Jong Ajax op een 0-2 voorsprong kwam, wist de ploeg van geschorste trainer Mike Snoei in de tweede helft alsnog te winnen tegen een tiental Amsterdammers.

De Graafschap ontvangt gretig Jong Ajax

Gepubliceerd op: 13-09-2019 14:08

De Graafschap hervat na de interlandperiode vrijdagavond de competitie met een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Trainer Mike Snoei moet na zijn rode kaart op de tribune plaatsnemen, wat betekent dat assistent-trainer Richard Roelofsen leiding geeft aan het team.

Meer nieuws
Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)