Sponsoren steunen De Graafschap in crisis

Gepubliceerd: 16-04-2020 19:04. Bijgewerkt: 16-04-2020 21:44

De Graafschap heeft een definitief akkoord bereikt over de verlenging van het hoofdsponsorschap van AgriBioSource. Daarnaast is Seesing Flex gepresenteerd als shirtsponsor voor het komende seizoen, ongeacht in welke divisie de club uitkomt.

AgriBioSource is sinds dit seizoen hoofdsponsor

"Wat mij betreft is het een goede week", aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp, die vorige week tweette over de 'uitgesproken intentie die werkelijkheid werd'. In januari werd al bekend dat AgriBioSource aanbleef, maar nu is ook daadwerkelijk een akkoord bereikt. Ongeacht de divisie blijft het bedrijf hoofdponsor. "We werken met een eerste- en een eredivisievariant in de overeenkomst, maar het zijn hoe dan ook overeenkomsten waar we blij mee zijn", aldus de algemeen directeur, die aangeeft dat Seesing Flex komend seizoen de plek overneemt van Kemperkip op het shirt.

Hoewel De Graafschap zo snel mogelijk hoopt op duidelijkheid over het doorgaan van de competitie, kan de club het financieel nog even uitzingen. Op basis van overheidsmaatregelen heeft de club een tegemoetkoming gekregen voor de salariskosten. "De Graafschap zal nu niet omvallen, maar als we straks drie jaar zonder publiek zouden moeten spelen, wordt dat natuurlijk anders. Ik schets af en toe een doemscenario, maar nu richten we ons op dinsdag." Het kabinet komt dinsdag met meer duidelijkheid over de geldende coronamaatregelen.

Online uitzendbureau
Met shirtsponsor Seesing Flex is daarnaast de intentie uitgesproken om een online platform voor werkgevers en werkzoekenden te creeëren. Op www.degraafschapwerkt.nl moeten vacatures komen. "Dat wordt nu ingezet", zegt Ostendorp, die denkt dat de merknaam van De Graafschap bij kan dragen aan het eventuele succes.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)