Sponsor De Graafschap verlengt met tien jaar

Gepubliceerd: 12-01-2021 10:01. Bijgewerkt: 12-01-2021 14:49

AgrioBioSource heeft het sponsorcontract met De Graafschap met tien jaar verlengd, waarbij het bedrijf in ieder geval ook volgend jaar hoofdsponsor blijft. AgrioBioSource is actief op de organische reststoffenmarkt en werd in 2019 shirtsponsor.

"Dit is een unieke samenwerking. Een commitment waar wij stil van worden. De gesprekken met Sjoerd Hermsen (directeur AgriBioSource, red.) gingen niet alleen over de onvoorwaardelijke steun aan een voetbalclub", aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap, die aangeeft dat het bedrijf zich ook op maatschappelijk vlak wil ontwikkelen: "Zowel AgriBioSource als De Graafschap willen maatschappelijk verantwoord ondernemen en dragen hun steentje bij op diverse maatschappelijke thema's. Een samenwerking voor 10 jaar is in deze tijd ongehoord en getuigt van grote clubliefde."

"Ik kom al vanaf mijn kinderjaren bij De Graafschap, de club zit in mijn hart en mag nooit verloren gaan voor deze regio", aldus directeur Sjoerd Hermsen van AgriBioSource. "Wij kijken uit naar deze langdurige samenwerking en kunnen niet wachten op een weer goed gevulde Vijverberg. Ik heb alle vertrouwen in een mooie toekomst voor De Graafschap."

Foto: De Graafschap Media

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)