Snoei waakzaam voor 'nieuw' FC Den Bosch

Gepubliceerd: 05-02-2021 16:02. Bijgewerkt: 05-02-2021 17:31

De Graafschap waakt voor een uitglijder in het uitduel met FC Den Bosch van zaterdagmiddag, dat onlangs een nieuwe trainer aanstelde. De Doetinchemmers verwelkomden deze week aanvaller Melvin Platje, die gebrand is om te presteren bij zijn nieuwe club.


"Ik ben hier niet om vakantie te vieren, dan was ik wel in Bali gebleven", aldus de 32-jarige aanwinst Platje. "Ik kom om keihard te werken en mijn best te doen voor de club. Ik probeer deze club naar de Eredivisie te brengen, waar ze thuishoren." Snoei werkte eerder met de aanvaller samen bij Telstar: "Ik ken hem als geen ander. Hij is een speler die gewoon heel goed bij De Graafschap past." Platje weet wat hij kan toevoegen aan de selectie: "Ik kan altijd scoren, geef altijd assists en werk keihard voor het team. En daarnaast wil ik de jonge jongens helpen."

Tot zijn tevredenheid zag Snoei dat concurrent Almere City dankzij een nederlaag bij NAC terug in schootsafstand is van De Graafschap: "Daar hoop je op, dat je de druk kan opvoeren en dat ze daardoor punten laten liggen. Het zijn gewoon allemaal lastige tegenstanders. Wij wonnen ternauwernood bij Helmond Sport en dat was toen niet zo best. Maar inmiddels heeft Helmond Sport al bewezen een hele lastige tegenstander te zijn voor heel veel ploegen. Iedereen kan zijn borst nog natmaken en daar hopen wij een beetje op."

Hamdaoui hervat groepstraining

De oefenmeester uit Didam heeft op Mohamed Hamdaoui en Jonathan Vergara Berrio na de beschikking over een volledig fitte selectie. "Mohamed Hamdaoui gaat vandaag (vrijdag, red.) voor het eerst delen van de groepstraining meedoen. Hij komt eraan, maar hem missen we nog wel bij de wedstrijdselectie." Aanvaller Ralf Seuntjens en middenvelder Rick Dekker lijken weer helemaal fit te zijn.

Vermoedelijke opstelling: De Boer; Lelieveld, Van Heertum, Van Huizen, Van de Pavert, Tutuarima; Lieftink, Leemans, Verbeek; Seuntjens, Konings.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)