Slogan voor de Zwarte Cross 2017 bekend

Gepubliceerd: 19-10-2016 11:10. Bijgewerkt: 19-10-2016 13:38

Je ontdoen van schroom, nog meer lef tonen en je laten onderdompelen in de wereld van de Zwarte Cross. Dat is wat de organisatie van haar bezoekers vraagt in 2017. Om dat te bewerkstelligen maakte De Feestfabriek woensdag de slogan van de aankomende editie bekend: Vaak bu-j te bang!


"Het past bij de Zwarte Cross", zo legt Ilja Vaags van De Feestfabriek de keuze uit. "Het past bij onze waarden. Niet bang zijn, lef tonen. Misschien is er ook wel een diepere betekenis, dat de angst een beetje de norm wordt tegenwoordig. We hopen dat mensen het als een lijfspreuk adopteren." De Zwarte Cross past de lijfspreuk volgens Vaags al toe op het festival. "Motorcross combineren met poëzie, theater combineren met stunts. Daarin moet je lef hebben om dat te doen en wij doen dat. We hopen dat de mensen die naar de Zwarte Cross komen zich openstellen voor alles wat nieuw en goed is en zich van hun beste kant laten zien."

Het is volgens Vaags niet zo dat het publiek van de Zwarte Cross dat lef in voorgaande edities miste. De organisatie wil er echter nog een extra boost aan geven. "Dat (lef, red.) hebben ze zeker wel, maar nooit genoeg. Ieder jaar proberen we daar op een nieuwe manier invulling aan te geven, maar ze hebben het zeker." Het is voor de zesde jaar dat het festival een slogan heeft. De voorgaande jaren is dat de organisatie goed bevallen. "Je leeft het echt en met een slogan, een lijfspreuk, leef je het nog meer. Daarom kiezen we daarvoor en dat blijven we waarschijnlijk ook doen."

Beleef hier nogmaals de editie van 2016!

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)