Sjoerd Ars denkt rustig na over toekomst

Gepubliceerd: 27-04-2018 8:04. Bijgewerkt: 26-04-2018 18:06

Aanvaller Sjoerd Ars van De Graafschap gaat de komende weken rustig kijken waar zijn toekomst ligt. Samen met zijn familie gaat hij beslissen of de 34-jarige Didammer volgend jaar nog actief is als voetballer.

"De komende week ga ik eens rustig alles op een rijtje zetten en kijken hoe ik me voel en wat het gevoel is naar volgend jaar toe", aldus de in Terborg geboren aanvaller. "Dan weet je ook wat de mogelijkheden zijn. Dan beslissen we vandaar uit en gaan we eens rustig met de familie kijken hoe het er allemaal voorstaat." Voor Ars is ook een langer verblijf in Doetinchem zeker een optie. "Als kleine jongen heb ik hier altijd op de tribune gezeten dus het gevoel voor de club is er zeker, alleen moet dat van beide kanten komen, maar ik heb het gevoel dat het wat dat betreft wel goed zit."

Of hij in dienst komt als trainer of als voetballer is nog niet duidelijk. "Ik heb ook aangegeven dat ik eerst de beslissing wil maken of ik doorga of niet", vertelt Ars. "En vandaar uit is het ook aan de club om te kijken of ze met mij verder willen of niet." De komende weken gaat de Achterhoeker rustig kijken wat de toekomst brengt, maar voorlopig ligt de focus nog op promoveren. "Dat is waarvoor ik naar De Graafschap ben gekomen, om uiteindelijk te promoveren naar de eredivisie."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)