Siri Worm zoekt nieuw avontuur na Spurs

Gepubliceerd: 24-06-2021 11:06. Bijgewerkt: 24-06-2021 20:48

Voetbalster Siri Worm uit Doetinchem is op zoek naar een nieuw avontuur na haar vertrek bij Tottenham Hotspur. De 29-jarige verdedigster kijkt terug op een bijzondere tijd bij de voetbalclub uit Engeland.

''Het waren natuurlijk lastige jaren met de corona-omstandigheden, weinig je familie kunnen zien en eigenlijk in een soort bubbel leven'', vertelt Worm over de afgelopen twee seizoenen bij Tottenham, waarbij een van de jaargangen door de pandemie werd afgebroken. "In dat opzicht was het een hele moeilijke en gekke tijd, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad." Na Everton was Tottenham de tweede Engelse club voor Worm. Ze beleefde mooie momenten bij de Londenaren. "Vooral de volle stadions in de London-derby's", zegt Worm over de duels met Arsenal, Chelsea en West Ham. De Doetinchemse werd ook levensgroot afgebeeld op de gevel van het Tottenham Hotspur Stadium, naast wereldsterren als Harry Kane en Heung-Min Son: "Dat is wel iets dat je niet jaarlijks mee maakt."

Naast het positieve gevoel rondom de club, kijkt Worm ook tevreden terug op haar individuele ontwikkeling: "Al die uren die ik heb gemaakt om mijn vrije trap te trainen en dat heb omgezet naar goals." De door DZC'68 uit Doetinchem opgeleide voetbalster zoekt na haar tijd in Engeland nu naar een nieuwe club. ''Het is niet dat ik voor het geld kies, ik wil gewoon een mooie uitdaging", laat Worm weten, die vertelt dat een avontuur in het buitenland de voorkeur heeft: "Een uitdaging waar ik als mens gelukkig ben en waar ik mezelf kan ontwikkelen. Waar dat is, kan ik nog niet vertellen."

Foto: Tottenham Hotspur

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)