Seuntjens keert definitief terug bij NAC Breda

Gepubliceerd: 10-03-2021 20:03. Bijgewerkt: 10-03-2021 20:52

Ralf Seuntjens maakt aankomende zomer definitief de overstap naar NAC Breda. De overgang van de 31-jarige aanvoerder van De Graafschap hing al een tijd in de lucht, maar donderdag tekende hij daadwerkelijk zijn contract.

“Na al die jaren kan ik aankomende zomer eindelijk zeggen dat ik NAC-speler ben”, laat de in Breda geboren Seuntjens weten in reactie op zijn zomerse overstap. “Het is een droom die uitkomt om te spelen voor deze club. Het voelt voor mij als thuiskomen, ondanks dat ik nooit eerder voor NAC heb gespeeld. Thuis in Breda en thuis bij mijn club. Ik zie er erg naar uit om volgend seizoen in een vol Rat Verlegh Stadion in het geel-zwart de trap op te komen.” De 31-jarige aanvaller heeft een contract getekend voor twee jaar met een optie voor een extra jaar.

Seuntjens is bezig aan zijn tweede seizoen bij De Graafschap en is naast aanvoerder ook clubtopscorer bij de Doetinchemmers. Hoewel trainer Mike Snoei na de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven nog aangaf uit te gaan van een langer verblijf van zijn aanvalsleider, verlaat hij De Vijverberg deze zomer definitief. Zijn overstap heeft vooralsnog geen consequenties voor zijn verblijf bij De Graafschap, hij blijft onderdeel uitmaken van de selectie.

Foto: NAC Breda

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)