Seizoenkaartverkoop De Graafschap gestart

Gepubliceerd: 17-05-2021 16:05. Bijgewerkt: 17-05-2021 17:00

De Graafschap heeft tot nog toe zo'n vierhonderd seizoenkaarten verkocht voor de nieuwe jaargang in de Keuken Kampioen Divisie. De huidige seizoenkaarthouders krijgen de mogelijkheid op compensatie vanwege de vele gemiste duels van afgelopen seizoen, maar het merendeel van de Superboeren ziet daarvan af.

"Vanmorgen om 10.00 uur begon online de verkoop voor seizoenkaarten en konden de huidige seizoenkaarthouders hun plek verlengen", aldus een woordvoerder van de Doetinchemse club, die afgelopen zaterdag de laatste kans op promotie verspeelde dankzij een nederlaag tegen Roda JC. "We hebben zondag alle seizoenkaarthouders op de hoogte gebracht door middel van een mail met vier opties voor compensatie vanwege het grote aantal gemiste wedstrijden van afgelopen seizoen. Supporters kunnen kiezen voor 25 procent compensatie op hun seizoenkaart voor dit seizoen of losse kaarten. Daarnaast was er de optie om geen compensatie te krijgen met een speciaal geschenk en korting op een uniek retro-shirt. Als derde optie is het mogelijk om af te zien van compensatie en het nieuwe wedstrijdshirt van komend seizoen gratis te krijgen. De laatste optie is het verkrijgen van meer compensatie dan de 25 procent. De meeste supporters, zo'n zestig procent, hebben aangegeven geen compensatie te willen."

Vooralsnog staat de teller voor seizoenkaarten voor volgend seizoen na zeven uur verkoop op zo'n 400 verkochten kaarten. Vorig jaar waren er na twee weken van verkoop zo'n tweeduizend kaarten verkocht. De vraag is of de Doetinchemse club dat dit jaar weer redt, nadat de supporters de promotiedroom in duigen zagen vallen en er veel kritiek is op trainer Mike Snoei. Diverse supporters geven op sociale media aan te wachten totdat de Didamse oefenmeester vertrokken is, voordat zij zich wederom verzekeren van een stoeltje op de tribunes van De Vijverberg.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)