Seesing Personeel Orion zonder bestuur

Gepubliceerd: 11-03-2018 20:03. Bijgewerkt: 11-03-2018 21:03

Het volledige bestuur van volleybalvereniging Seesing Personeel Orion uit Doetinchem is vrijdag opgestapt. De aftredende bestuursleden hebben nog wel enkele mandaten afgegeven.

"Het betreft het beschikbaar stellen van negentig procent van het budget voor volgend seizoen aan de technische staf van Dames 1, het toewijzen van budget aan de lijncoördinatoren van de Technische Commissie en het aanstellen van een contactpersoon met de Stichting Saza (Topsporthal red.)", zo laat de volleybalvereniging weten. Het bestuur doet dat om de continuïteit van de vereniging te waarborgen. Nadat voorzitter Jeroen van Ree vorig jaar al kenbaar maakte te stoppen, hebben nu ook Estrella Hermans, Lobke Snippe en Martine Merkx-Willemsen afscheid genomen. Interim-voorzitter Rudi de Munck is per 18 februari weer afgetreden om 'hem moverende redenen'.

Orion zit momenteel middenin een reorganisatie van de volledige structuur van de vereniging. Naast een nieuw bestuur, is de volleybalvereniging ook nog altijd op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Seesing Personeel heeft aangegeven na dit seizoen te zullen stoppen als hoofd- en naamsponsor.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)