Ruim duizend supporters bij De Graafschap

Gepubliceerd: 22-07-2021 16:07.

Ruim duizend supporters zullen zaterdagmiddag aanwezig zijn voor het vierde oefenduel van de voorbereiding van De Graafschap. Supporters van de Doetinchemse club konden tot donderdagmiddag hun plek verzekeren voor het duel met Telstar.

In totaal zullen 1.500 supporters zaterdagmiddag plaatsnemen op De Vijverberg voor het duel met de eerstedivisionist uit Noord-Holland. De Graafschap mag het stadion voor tweederde vullen, waardoor er zo'n 8.000 plaatsen beschikbaar waren. Alle aanwezige supporters moeten een negatieve coronatest kunnen overleggen, volledig gevaccineerd zijn of recentelijk hersteld zijn van een besmetting met het coronavirus.

Voor de ploeg van de nieuwe trainer Reinier Robbemond is het duel met Telstar het vierde in de voorbereiding. Eerder werd al afgerekend met Sportclub Silvolde, IJsselmeervogels en FC Dordrecht. Na het duel met de Noord-Hollanders staan er nog oefenduels met De Treffers en Heracles op het programma, voordat de competitie op 7 augustus begint met een thuisduel tegen Roda JC.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)