Rondeel wordt doelman bij De Treffers

Gepubliceerd: 08-04-2021 11:04. Bijgewerkt: 08-04-2021 11:25

Jordy Rondeel uit Keijenborg wordt volgend seizoen doelman bij tweededivisionist De Treffers uit Groesbeek. Daarnaast blijft de huidig doelman van TOP Oss actief voor de jeugdopleiding van De Graafschap.

“Hoewel ik ook door kon bij TOP Oss, was het voor mij duidelijk dat ik mijn carrière wilde vervolgen bij De Treffers”, laat de 26-jarige doelman weten. Het keepen bij de tweededivisionist combineert Rondeel volgend seizoen met de functies hoofd jeugdscouting en jeugdkeeperstrainer bij De Graafschap. “Deze baan biedt mij veel kansen en wil ik niet opgeven”, verklaart de Keijenborgse doelman. “Op dit moment is spelen bij De Treffers en werken bij De Graafschap voor mij dus de ideale combinatie.”

De keeper uit Keijenborg maakte vijf jaar onderdeel uit van de selectie van De Graafschap, maar kwam niet tot een debuut in het eerste elftal. Dit seizoen wordt hij door de Doetinchemmers verhuurd aan TOP Oss. Voor zijn periode in Doetinchem kwam Rondeel uit voor het beloftenteam van Go Ahead Eagles.

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)