Rockband Bökkers stopt in huidige formatie

Gepubliceerd: 06-03-2020 16:03. Bijgewerkt: 06-03-2020 16:05

Dialectrockband Bökkers stopt ermee in de huidige formatie. De band, die sinds het stoppen van Jovink de Zwarte Cross opende, houdt dit jaar een afscheidstournee.

(Bökkers speelde jarenlang de Megatent van de Zwarte Cross plat)

"Het wordt gewoon tijd voor wat nieuws", aldus gitarist en zanger Erik Neimeijer. Uiteenlopende muzikale inzichten hebben tot het besluit geleid. De afscheidstour brengt de band onder meer nog langs Zelhem, Silvolde en Ulft. Wat de afzonderlijke leden na dit jaar gaan doen, is vooralsnog onbekend, maar frontman Hendrik Jan Bökkers zal het repertoire van de band ten gehore blijven brengen. "Ik ga volgend jaar nog wel wat shows doen, maar ik ga er deze tour nog even rustig over nadenken hoe dit eruit gaat zien", aldus Hendrik Jan Bökkers. "Net zoals de andere bandleden dat gaan doen."

Bökkers bracht in de huidige formatie afgelopen negen jaar zeven albums en ruim twintig singles uit. Samen beklommen de mannen meer dan duizend keer het podium. De formatie wist vele tenten en festivals plat te spelen met nummers als Annie uut de bochte en Baat het niet dan schaadt het niet.

Foto: REGIO8


Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)