Robin Pröpper waakt voor De Vijverberg

Gepubliceerd: 30-03-2019 9:03.

Oud-De Graafschap speler Robin Pröpper voorspelt veel spektakel in het duel tussen zijn oud-werkgever en zijn huidige werkgever Heracles. De verdediger is op zijn hoede voor het in goede vorm verkerende De Graafschap.

"Ze hadden even de tijd nodig voor de stap van de Jupiler League naar de Eredivisie", aldus Pröpper. "Maar in de winterstop hebben ze goede aankopen gedaan. Je ziet dat ze er daardoor kwalitatief op vooruit zijn gegaan en ze het menig ploeg in de Eredivisie moeilijk kunnen maken. Het zegt genoeg dat ze niet meer laatste staan en zicht hebben op directe handhaving." Pröpper is beducht voor de sfeer die er zal hangen op De Vijverberg. "Spelen op De Vijverberg is altijd speciaal en je moet er wel voor waken dat het daar kan spoken. Ik denk dat De Graafschap sterk wil starten om zo direct de toon te zetten."

Pröpper zal zaterdagavond plaatsnemen op de tribune, omdat hij nog herstellende is van een zware knieblessure. Toch ziet de verdediger licht aan het einde van de tunnel: "Mijn fysieke gesteldheid is sterk verbeterd en ik denk dat het niet lang gaat duren voor ik mijn rentree maak op het trainingsveld." De verdediger verwacht een spektakelstuk in Doetinchem. "Ik denk dat het 2-3 wordt. Wij hebben de punten nog nodig, maar na het duel met ons mogen ze verder alles winnen."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)