Recyclingbedrijf opent locatie in Winterswijk

Gepubliceerd: 04-04-2019 11:04. Bijgewerkt: 04-04-2019 12:48

Recyclingbedrijf Winterswijks Metaal Recycling Jan Verhaegh heeft de nieuwe locatie in Winterswijk woensdag officieel in gebruik genomen. Daarmee is na bijna vijftien jaar voorbereiding de verhuizing vanaf het oude bedrijventerrein Dennenoord gerealiseerd.

“De capaciteit is hier veel groter dan op Dennenoord”, aldus mede-eigenaar Jan Verhaegh over de verhuizing naar industrieterrein Vèèneslat Zuid. “Bovendien hebben we hier een ruime opstelruimte op ons eigen terrein voor de vrachtwagens voor aan- en afvoer, waardoor er geen overlast is op de openbare weg.” Het bedrijf heeft nu de beschikking over een groot terrein met twee veertien meter hoge bedrijfshallen. De locatie is omsloten door een vijfhonderd meter lange en zes meter hoge betonnen wand.

De verhuizing was een wens van de gemeente Winterswijk. Binnen afzienbare tijd moet ook het laatste recyclingbedrijf op Dennenoord vertrekken. Verhaegh Trading is inmiddels in gesprek met de gemeente over voorwaarden, waarbij Winterswijk al heeft aangegeven financieel bij te willen dragen.

Foto: Ron Rensink

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)