Rabobank nieuwe hoofdsponsor Orion

Gepubliceerd: 15-12-2018 14:12. Bijgewerkt: 16-12-2018 14:57

Rabobank Graafschap wordt de nieuwe hoofdsponsor bij Orion Volleybal in Doetinchem. Vanaf 1 januari 2019 gaat de vereniging officieel verder onder de naam Rabobank Orion Volleybal.

“Een club die middenin de Doetinchemse samenleving staat, maar ook daarbuiten in de regio acteert.”, laat Laura Stalp, manager bij Rabobank, weten. "Een club die bij ons past en waaraan wij onze naam graag verbinden.” Voorzitter Jeroen Westdijk is blij met de nieuwe sponsor. "Een mooie impuls voor de vereniging en een naamsponsor waar we enorm blij mee zijn.’’ Orion zat sinds september zonder hoofdsponsor nadat Seesing Personeel ermee stopte.

De samenwerking moet niet alleen geld in het laatje brengen bij de Doetinchemse club. “Daarnaast pakken we maatschappelijke doelen gezamenlijk op om de vitaliteit van Doetinchem te bevorderen”, legt Stalp uit. “Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het opzetten van volleybalspeeltuinen. Dit wordt de aankomende periode samen met Orion verder uitgewerkt.” Ook voor de Doetinchemse vereniging is de sociale rol een belangrijke voorwaarde voor de samenwerking. “Ook voor ons geldt dat we onze maatschappelijke rol binnen Doetinchem willen pakken en waarmaken", aldus Westdijk. "Mede dankzij de actieve verenigingsondersteuning van de Rabobank worden wij daarbij als vereniging geholpen. Dat maakt deze samenwerking ook zo krachtig."

De nieuwe sponsor is op zaterdag 5 januari voor het eerst te bewonderen op het clubtenue tijdens het Rabobank Orion Jeugdtoernooi.

Foto: Orion Volleybal

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)