Publiek welkom in het Openluchttheater

Gepubliceerd: 26-05-2020 9:05. Bijgewerkt: 26-05-2020 9:55

Het Openluchttheater Eibergen organiseert vanaf maandag 1 juni weer concerten met publiek. Vanaf Tweede Pinksterdag zijn er elke zondag maximaal honderd bezoekers per optreden welkom, na goedkeuring van de Rijksvoorlichtingsdienst.

Tijdens de coronacrisis is het Openluchttheater gestart met 'Buitengewoon Podium'

De organisatie van het theater laat weten formeel geen optredens met publiek tot honderd personen te mogen organiseren tot 1 juli. “Een onduidelijke situatie”, aldus het bestuur van het Openluchttheater. “De Vereniging Nederlandse Openluchttheaters heeft echter groen licht gekregen van de Rijksvoorlichtingsdienst.” Daarbij moeten bezoekers wel anderhalve meter afstand in acht nemen. Alleen gezinsleden mogen wel bij elkaar zitten. De bar van het theater blijft wel gesloten.

Op maandag 1 juni treden Collin Hoeve en Marieke van Ruitenbeek op in het Openluchttheater. Daarna volgt elke zondag een ‘Buitengewoon Podium’. De opbrengst van de optredens wordt ‘fifty-fity’ gedeeld tussen de artiesten en het theater. De reguliere programmering van het theater is door de coronacrisis volledig geschrapt. De organisatie wil zoveel mogelijk optredens doorschuiven naar 2021. Op 6 juni volgt hier volgens het theater meer informatie over.

Foto: Openluchttheater Eibergen

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)