Promotiestrijd De Graafschap op Optimaal FM

Gepubliceerd: 06-05-2021 20:05. Bijgewerkt: 06-05-2021 20:02

REGIO8 en Optimaal FM pakken vrijdag uit rond de mogelijke promotiewedstrijd van De Graafschap tegen Jong Ajax. Het duel in Amsterdam is negentig minuten lang live te volgen op de radiozender, daarnaast komen verschillende liefhebbers en kenners aan het woord.


De radio-uitzending op Optimaal FM begint vrijdagavond om 19.00 uur. Het eerste uur wordt vooruitgeblikt op de wedstrijd die om 20.00 uur van start gaat op De Toekomst in Amsterdam. Aan het woord komen onder meer Ajax-watcher Freek Jansen, trainer Mike Snoei en commissaris Sjoerd Weikamp. Ook wordt er geschakeld naar het sportpark in Amsterdam, waar verslaggevers Jasper Hazelaar en Michiel Fukking de luisteraar meenemen door de wedstrijd. Verder volgen collega’s het duel bij supporters om zo een goed beeld te geven van de spanning.

Naast het radioverslag heeft REGIO8 ook op de andere kanalen aandacht voor de mogelijke promotie van De Graafschap. Na afloop van de wedstrijd volgens de reacties vanuit spelers en de trainer uit Amsterdam. Ook zijn er verslaggevers aanwezig bij stadion De Vijverberg in Doetinchem voor eventuele festiviteiten. Op de radio volgt bij een promotie een uitgebreidere programmering na het laatste fluitsignaal.

Optimaal FM is online te beluisteren op de website van REGIO8 of door middel van de REGIO8-app. Ook zendt de radiozender uit via de etherfrequenties, in de Achterhoek onder meer te ontvangen op 94.7 FM.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)