Politie zoekt naar identiteit dode Eibergen

Gepubliceerd: 03-01-2018 17:01. Bijgewerkt: 03-01-2018 17:41

De politie is nog altijd op zoek naar de identiteit van de man die dinsdagmiddag levenloos werd aangetroffen in Eibergen. Het onderzoek heeft tot op heden niets opgeleverd.

Het lichaam werd aangetroffen aan de oever van rivier de Berkel. Een eerste onderzoek naar de identiteit van de man heeft niets opgeleverd. Het gaat om een blanke en forse man van tussen de 40 en de 50 jaar oud. Hij is zo’n 1.80 meter lang met donkerblond haar. Hij droeg een blauwwit geblokte blouse, blauwe spijkerbroek en had een zilveren horloge van het merk Jacques Lemans om zijn pols.

De politie doet ook specifiek een oproep aan mensen in de omgeving van Eibergen en Rekken. Aan hen wordt onder meer gevraagd om uit te kijken naar onbeheerde voertuigen, zoals een fiets of auto. Over de doodsoorzaak is nog niets bekendgemaakt.

UPDATE |
De politie laat woensdagavond weten dat de identiteit van de man nog altijd niet bekend is. "We zoeken onder andere langs de Berkel naar sporen (bijvoorbeeld kleding of een vervoersmiddel) die ons kunnen helpen bij het vaststellen van de identiteit van de man en de doodsoorzaak. In dat kader wordt ook onderzoek op het lichaam verricht."

Foto: 112Achterhoek-nieuws.nl


Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)