Over De Top in Lichtenvoorde gaat niet door

Gepubliceerd: 24-03-2020 9:03. Bijgewerkt: 24-03-2020 9:32

Het festival Over De Top in Lichtenvoorde wordt dit jaar afgelast. Dat besluit komt voort uit de nieuwe maatregelen die het kabinet maandagavond bekendmaakte. 

Het festival probeert jaarlijks een gemoedelijke sfeer neer te zetten

"Met pijn in ons hart moeten we meedelen dat Over De Top Festival 2020 wordt afgelast vanwege de maatregelen rondom het coronavirus", laat de organisatie weten. Maandag werd duidelijk dat alle evenementen tot 1 juni 2020 in Nederland verboden worden, ongeacht de omvang van het evenement: "Om die reden zijn we genoodzaakt om Over De Top Festival op 30 en 31 mei te annuleren", aldus de organisatie, die nog wel opmerkt dat gezondheid boven alles gaat. "We willen jullie dan ook op het hart drukken om alle adviezen van het RIVM op te blijven volgen."

De organisatie biedt aan mensen die dat voor 12 april laten weten de mogelijk om geld terug te krijgen. De tickets zijn echter ook geldig als toegangsbewijs voor volgend jaar, want de organisatie heeft 22 en 23 mei 2021 aangewezen als de nieuwe data voor het festival: "In 2021 komen we keihard terug!" De festivalorganisatie steekt tot slot nog een hart onder de riem van iedereen die getroffen is door het virus en de bijbehorende maatregelen: "We denken aan jullie en wensen jullie veel sterkte."

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)