Oude IJsselstreek spreekt met cliënten Laborijn

Gepubliceerd: 19-06-2019 9:06. Bijgewerkt: 19-06-2019 11:11

Oude IJsselstreek organiseert drie inloopuren om in gesprek te gaan met cliënten van Laborijn. De gemeente besloot vorige week uit de sociale dienst te stappen naar aanleiding van het vernietigende rapport van Berenschot.

“Ik kan me voorstellen dat het besluit vragen oproept bij cliënten”, zo laat wethouder Peter van de Wardt weten. “En dat enkele cliënten zich wellicht zorgen maken naar aanleiding van alle berichten in de media de afgelopen dagen. Ik wil graag met deze mensen een kop koffie drinken, in gesprek en uitleg geven." Waar Oude IJsselstreek na publicatie van het rapport gelijk uit de samenwerking met Aalten en Doetinchem stapte, bezinnen de andere gemeenten zich nog op de toekomst.

De inloopuren worden georganiseerd op donderdag 20 juni (Borchuus, Varsseveld, vanaf 15.30 uur), dinsdag 25 juni (Lichtenberg, Silvolde, vanaf 16.00 uur) en woensdag 26 juni (kantine gemeentewerf, Ulft, vanaf 16.00 uur). Cliënten van de sociale dienst kunnen tijdens middagen zonder aanmelden binnenlopen.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)