Oud-Superboer schittert in eigen tattoozaak

Gepubliceerd: 15-04-2017 17:04. Bijgewerkt: 15-04-2017 17:10

Waar de weg naar de voetbaltop voor Kaye Coppoolse te ver bleek, schittert hij tegenwoordig in het zetten van tatoeages. Inmiddels is hij al bijna een jaar samen met broertje Kyo eigenaar van een eigen zaak in Drempt.


"Als je bij De Graafschap speelt, is Ajax je droom", zegt de inmiddels 26-jarige Coppoolse. "Maar als je samen met je broertje een tattooshop hebt, dan heb je het ook gemaakt." Tien jaar geleden leefde de tattoo-artiest nog toe naar een loopbaan als profvoetballer, maar hij slaagde mede door zijn eigen mentaliteit niet bij De Graafschap en SC Veendam. “Ik heb eerst twee jaar zonder werk gezeten”, zegt de oud-Superboer over de periode daarna. "Maar door de tattoos in m’n nek kreeg ik moeilijk werk.” Na kortstondige avonturen als autowasser en fabrieksarbeider, gaf een familielid een mooie mogelijkheid.

De oom van de gebroeders Coppoolse investeerde namelijk in de Ink Brothers in Drempt. "Zo werd het mogelijk om dit te gaan doen", aldus Coppoolse. Hoewel de zaak goed loopt, mist hij het voetbal stiekem nog wel. "Ik vind het allebei even leuk, maar tatoeëren is nu meer mijn passie. Ik mis wel de kleedkamerhumor en een balletje als spits in het net trappen." Binnenkort kan hij weer herinneringen ophalen aan zijn voetbaltijd. Oud-Superboer Vito Wormgoor komt namelijk langs voor een nieuwe tatoeage.

Foto: REGIO8

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)