Orion weet niet te stunten tegen Dynamo

Gepubliceerd: 25-03-2021 9:03. Bijgewerkt: 25-03-2021 12:03

Active Living Orion heeft woensdagavond op bezoek bij Draisma Dynamo in Apeldoorn niet weten te stunten. De volleyballers uit Doetinchem verloren met 3-1 van de nog ongeslagen lijstaanvoerder in de kampioenspoule.

In de eerste set waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en duurde het tot ver in de slotfase voordat Dynamo het verschil maakte. De Apeldoorners wonnen de eerste set met 25-22. In de tweede set keken de Doetinchemmers al snel tegen een achterstand aan van vijf punten. Orion had met name moeite met de rake klappen van diagonaal Sjoerd Hoogendoorn, die maar liefst vijftien punten scoorde in het duel. Dynamo hield de rest van de set de voorsprong van vijf punten vast en won ook de tweede set: 25-20. In de derde set leken de Apeldoorners een tandje terug te schakelen en klapte Orion er overheen. De derde set werd duidelijk door de Doetinchemmers gewonnen met 25-18.

In de vierde set schakelden de Apeldoorners weer een versnelling hoger en lieten niets heel van de Doetinchemmers: 25-9. Door de 3-1 nederlaag heeft Orion plaatsing voor de finale van de strijd om het landskampioenschap niet meer in eigen hand. Het is daarbij afhankelijk van het resultaat van het duel tussen Dynamo en Amysoft Lycurgus, de enige overgebleven concurrenten. Zelf moet Orion afrekenen met Sliedrecht Sport, dat na een nederlaag tegen Lycurgus uitgespeeld is. Dynamo is als winnaar van de kampioenspoule al geplaatst voor de finale.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)