Orion verslaat regerend kampioen Dynamo

Gepubliceerd: 08-11-2021 11:11. Bijgewerkt: 08-11-2021 11:02

Active Living Orion heeft zaterdagavond gewonnen van regerend landskampioen Draisma Dynamo. In de eigen topsporthal werd er na een spannende wedstrijd met 3-2 gewonnen.

"Wij begonnen eigenlijk redelijk zwak aan de wedstrijd", vertelt trainer Dirk Sparidans. "We verliezen de eerste set en winnen daarna wel de tweede set heel ruim. In de derde viel het stuivertje weer aan de andere kant en kwamen we 1-2 achter, maar uiteindelijk slepen we hem wel met 3-2 binnen." De trainer laat weten dat hij tevreden terugkijkt op de wedstrijd en dat vooral de instelling van zijn spelers is iets wat hem positief stemde. "Ik ben heel tevreden want we hebben een paar personele problemen en de attitude die de jongens hebben laten zien die beklijft wel", aldus Sparidans. "Er zijn altijd verbeterpunten en daar ben ik nu ook mee bezig om die deze week weer een stukje beter achter te laten richting de wedstrijd van aankomende zondag."

Zondag gaan de mannen van Sparidans op bezoek bij hekkensluiter Numidia TopVolleybal Limburg. "Het is een klein zaaltje waar we gaan spelen, volgens mij kan het daar wel spoken", aldus Sparidans die aangeeft niet te kijken naar de tegenstander, maar van eigen kracht uit te willen gaan. "Ik focus gewoon op ons eigen spel en wat wij willen laten zien."

Foto: REGIO8 (archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)