Orion verlengt contract van twee spelers

Gepubliceerd: 07-04-2022 12:04. Bijgewerkt: 07-04-2022 12:41

Rob Jorna en Colin Zuijdgeest zijn ook komend seizoen actief voor volleybalclub Active Living Orion. Eerder werd al bekend dat meerdere spelers en trainer Dirk Sparidans na dit seizoen in Doetinchem actief blijven.

Beide spelers hebben hun aflopende verbintenis met een jaar verlengd. Active Living Orion spreek vertrouwen uit in de 29-jarige volleyballer Rob Jorna die momenteel in een herstelperiode zit na een medische ingreep. "Hij vertegenwoordigt een type speler die wij nodig hebben in het team", legt technisch directeur Pim Kamps de contractverlenging uit. "Voor ons is Rob een cultuurdrager die ook nog eens vol ambitie zit om de nieuwe rol zich eigen te maken." Jorna begon het seizoen als libero maar eindigde op de positie van passer loper. Op deze positie moet de Enkhuizenaar zich ook volgend jaar richten.

Ook diagonaalspeler Colin Zuijdgeest heeft zijn contract bij Orion met één jaar verlengd. “Colin laat zich dit seizoen zien als één van de meest constante diagonaalspelers in Nederland", aldus Kamps. "Hij is bezig aan zijn tweede periode bij Active Living Orion en wij zijn dan ook erg blij dat hij zijn overeenkomst verlengt." De 23-jarige volleyballer keerde naar een uitstap bij VoCASA in Nijmegen in 2020 terug in Doetinchem.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)