Orion trekt Engelse midblokkeerder aan

Gepubliceerd: 22-06-2020 9:06. Bijgewerkt: 22-06-2020 11:32

Active Living Orion heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Zakk Hadgett. De Engels international komt over van Sheffields VC. 

"Het lijkt een traditie te worden dat Orion een plekje in de selectie reserveert voor een Engels international", aldus Orion. De Doetinchemse volleybalclub geeft aan dat het echter meer noodzaak dan strategie is: "De Nederlandse talenten geven helaas weinig tot geen blijk van ambities om in de top van de Nederlandse eredivisie te spelen." Hadgett is een 1.96 lange midblokkeerder: "Ik ben de afgelopen jaren verschillende keren naar Nederlands gereisd en heb het succes van Sam (Shenton, red.) bij Orion gezien en ben blij dat ik onderdeel mag gaan uitmaken van het team."

"Volleyballen in Europa is al een doel van me sinds dat ik zestien jaar oud was. Dat het nu gaat gebeuren bij een van de topclubs in Nederland is geweldig", aldus de 23-jarige Engelsman. Hadgett is de tiende speler die Orion heeft vastgelegd voor het nieuwe seizoen. Het team van hoofdtrainer Joris Marcelis zal volgens de club in ieder geval nog worden aangevuld met een buitenaanvaller.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)