Orion ook in kampioenspoule oppermachtig

Gepubliceerd: 21-03-2022 10:03.

De volleyballers van Orion zijn de kampioenspoule zaterdagavond gestart met een simpele overwinning op Sliedrecht Sport. In de eigen Topsporthal werd geen set weggegeven door de Doetinchemmers, die met 3-0 wonnen.

Orion sloot de reguliere competitie al af als ongeslagen koploper, maar bleek ook bij de start van de kampioenspoule onverslaanbaar. De Doetinchemmers waren een stuk sterker dan de tegenstander en kwamen in de drie sets geen moment in de problemen (25-16, 25-20 en 25-11). “Een goede manier om te starten in de kampioenspoule”, vindt Orion-trainer Dirk Sparidans. “Deze periode gaat het erom dat we doen waar we goed in zijn. Dan maakt het niet uit wie er aan de overkant van het net staat.”

In de kampioenspoule speelt Orion nog vijf wedstrijden, waarna de nummers één en twee een serie van maximaal vijf wedstrijden spelen om het kampioenschap. Zaterdagavond gaat Orion op bezoek bij Amysoft Lycurgus. De Groningers verloren afgelopen weekend hun eerste wedstrijd in de kampioenspoule met 3-0 in sets bij Draisma Dynamo.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)