Orion langer door met trainer van Dames 1

Gepubliceerd: 08-02-2017 22:02. Bijgewerkt: 09-02-2017 9:08

Eric Robbers is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van het eerste damesteam van Seesing Personeel Orion. De Doetinchemse volleybalclub heeft deze week een akkoord bereikt met de coach.

"Ik werk met veel plezier bij Orion", zegt trainer Eric Robbers in reactie op het akkoord."We timmeren hard aan de weg." Op dit moment staat zijn ploeg op de derde plaats in de Topdivisie, het tweede niveau van het damesvolleybal in Nederland. "Inmiddels ben ik verantwoordelijk geworden voor de hele damesprestatielijn binnen Orion. Het is echt een mooie club die sterk in ontwikkeling is en nieuwe initiatieven start. Ik draag graag mijn steentje bij aan deze club."

Clubvoorzitter Jeroen van Ree is blij dat Robbers aan Orion verbonden blijft. "Iedereen wilde graag met Eric door. Team, staf, bestuur. Eric heeft afgelopen jaren iets moois neergezet en barst van de energie, passie en ideeën." De voorzitter loopt alvast vooruit op een mogelijke promotie: "Het zou best eens de Eredivisie kunnen worden. Dan komen oude Orion-tijden weer terug."

Zaterdag wacht voor trainer Robbers een kans om de verlenging van de samenwerking te bekronen. Dan spelen de Doetinchemse volleybaldames in de eigen Topsporthal de topper tegen koploper Prima Worx VC Weert.

Foto: REGIO8

Copyright © 2019 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)