Orion komt opnieuw tekort tegen Lycurgus

Gepubliceerd: 11-01-2018 10:01. Bijgewerkt: 11-01-2018 10:53

Seesing Personeel Orion is er woensdagavond opnieuw niet in geslaagd om te winnen van Abiant Lycurgus. De volleyballers verloren in Doetinchem van 2-3 in de eerste halve finale om de beker.


‘’De duels zitten heel dicht op elkaar. Dat is wel gebleken de laatste twee wedstrijden, tot nu toe valt het iedere keer hun kant op helaas’’, vertelt Rob Jorna na het tweede verloren duel in vier dagen tijd tegen Lycurgus. ‘’Het is in de wedstrijd misschien frustrerend, maar dit is ook wat je wil. Ik speel liever dit soort potjes, je staat niet elke dag in de hal om 3-0 te winnen. We moeten het als een uitdaging zien’’, vult Pim Kamps aan.

Wisselvallig spel
Orion begon zeer matig en verloor de eerste twee sets vrijwel kansloos (21-25 en 17-25). In de derde en vierde set liet ook de landskampioen uit Groningen wisselvallig spel zien, waarna de Doetinchemmers terugkwamen tot 2-2 (25-21 en 25-19). In de beslissende vijfde set liep Orion al snel op ongelukkige wijze tegen een achterstand van enkele punten aan en kon niet meer inlopen (7-15).

De volleyballers van coach Redbad Strikwerda moeten over twee weken in het uitduel in ieder geval winnen om nog kans te maken op een finaleplek.


Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)