Orion kent opponenten in kampioenspoule

Gepubliceerd: 01-03-2021 12:03.

Active Living Orion neemt het in de strijd om het landskampioenschap op tegen Draisma Dynamo, Amysoft Lycurgus en Sliedrecht Sport. De vier volleybalploegen nemen het tegen elkaar op om een plekje in de play-offs om de landstitel af te dwingen.

Als nummer drie was Active Living Orion, net als Dynamo en Lycurgus, al geplaatst voor de strijd om het landskampioenschap. Dankzij een 3-0 overwinning op directe concurrent Taurus plaatste Sliedrecht zich afgelopen zaterdag als vierde en laatste ploeg voor de nacompetitie. De beste twee ploegen spelen aan het einde van de kampioenspoule in een best-of-five-serie om de landstitel. Eerder dit seizoen troffen de Doetinchemmers alle drie de opponenten in de nacompetitie al een keer en werd alleen tegen Sliedrecht Sport gewonnen: 3-0. Lycurgus won met 3-2 van Orion, Dynamo bleek in het eerste duel van het seizoen met 3-1 te sterk voor de Doetinchemmers.

Afgelopen zaterdag verloor Orion in de eigen SaZa Topsporthal met 2-3 van Talentteam Papendal Arnhem, in een duel waar niets meer op het spel stond. Trainer Joris Marcelis gaf daarom verschillende wisselspelers en talenten de kans op speelminuten. Woensdag speelt Orion het laatste duel van de reguliere competitie in Doetinchem tegen VoCASA. Zaterdag start de strijd om een plek in de finale van het landskampioenschap.


Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)