Orion complementeert selectie met White

Gepubliceerd: 15-05-2019 12:05. Bijgewerkt: 15-05-2019 12:34

De kersverse landskampioen Orion heeft de selectie voor komend seizoen rond met het aantrekken van Adam White. De oud-international was eerder ook al actief voor de Doetinchemse eredivisionist.

"White heeft voor twee seizoenen getekend en krijgt de kans bij Active Living Orion zijn maatschappelijke carrière op te starten", aldus Orion. De 29-jarige Australische buitenaanvaller was eerder actief voor Orion in de periode 2009-2012 en sloot die periode af met het eerste landskampioenschap uit de historie van de Doetinchemse club. Daarna was White actief bij Europese topploegen uit Verona, Tours en Berlijn. White werd afgelopen zondag kampioen van Duitsland Berlin Recycling Volleys. "De nieuwe selectie herbergt een uitgebalanceerde mix van ervaring en talent, maar deelt echte passie en ambitie om nieuwe doelen te bereiken", aldus de club.

Tegenover de komst van de buitenaanvaller staat het vertrek van Wessel Anker, die terugkeert naar Sliedrecht Sport. De nieuwe selectie van Orion bestaat uit spelverdelers Pim Kamps en Noah van Dam en diagonaalspelers Rudy Schneider en Jelle Hilarius. Op de buitenaanval en voor de liberopositie beschikt Orion voor volgend seizoen over Jordi van Andel, White, Shalev Saada, Rob Jorna en Peter Ogink. Op middenaanval beschikt hoofdtrainer Martijn van Goeverden over David Bes, Jannes van der Ham en Leuan Lamb.

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)