Orion bouwt verder aan nieuwe selectie

Gepubliceerd: 18-04-2020 9:04. Bijgewerkt: 18-04-2020 16:28

Colin Zuijdgeest versterkt vanaf volgend seizoen de selectie van Active Living Orion. Daarnaast zijn de contracten van Bas van Bemmelen, Rob Jorna, Shalev Saada en Adam White verlengd.

De 21-jarige aanwinst Zuijdgeest komt over van eredivisionist VoCASA uit Nijnmegen. De diagonaalspeler speelde eerder ook al twee seizoenen voor Orion, maar vertrok begin 2018 naar Nijmegen omdat hij geen tijd meer kon besteden aan topvolleybal. Naast de nieuwe speler is Tom Buijs toegevoegd aan de technische staf van de club. De oud-speler van Orion zal Marcelis ondersteunen bij de training en coaching van de regerend landskampioen.


Jorna start met zijn verlengde contract aan het zesde seizoen bij de Doetinchemse club. Oud-international Van Bemmelen, die halverwege dit seizoen aansloot, zal er nu vanaf de voorbereiding bij zijn. Het team van coach Joris Marcelis telt ondertussen negen namen. De club zoekt nog een nieuwe midspeler en een buitenaanvaller. Eerder werd al bekendgemaakt dat Markus Held de nieuwe spelverdeler wordt, als opvolger van de stoppende Pim Kamps. 

Foto: REGIO8

Copyright © 2021 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)