Organisatie overdonderd door voorverkoop

Gepubliceerd: 23-11-2016 12:11. Bijgewerkt: 23-11-2016 12:56

De organisatie van de Zwarte Cross is overdonderd door het grote succes van de kaartverkoop voor de editie van 2017. In vier dagen tijd zijn zowel de zaterdag-, de zondag-, als alle campingkaarten al uitverkocht.


"Dit is iets wat we niet hadden verwacht, maar ook niet van hadden durven dromen", aldus Ilja Vaags van de Feestfabriek. "De voorverkoop gaat de afgelopen jaren wel telkens iets beter, maar zoals het de afgelopen dagen ging staat niet in de verhouding tot de verbetering van afgelopen jaren dus het is een enorme verrassing." De verkoop gaat enorm hard, terwijl er nog geen acts bevestigd zijn. "Dit is bewijs voor ons dat het concept van de Zwarte Cross werkt. Dat is geweldig."

Uitverkochte evenementen kunnen de zwarte handel in de kaart spelen. De Feestfabriek blijft daarom scherp op handelaren, maar stelt eerlijke kopers gerust. "Daar zijn we altijd wel gespitst op. Maar vriendengroepen die ruim inkopen en één persoon die voor de hele vriendengroep het regelt vinden we geen enkel probleem. Dat past wel bij de Achterhoek, dus die hoeven zich echt geen zorgen te maken." Mensen die nog geen kaartje hebben maar per se willen gaan moeten zich echter wel zorgen maken. "We gaan niet de hekken toch wat breder zetten en wat kaarten erbij fantaseren. Uitverkocht is uitverkocht."

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)