Optredens brengen lach terug bij de DRU

Gepubliceerd: 28-06-2021 16:06.

Na een half jaar zonder livemuziek voor een volle zaal was er zaterdagavond meer dan honderd man publiek welkom op het DRU Industriepark in Ulft. De Niemanders mochten tot twee keer optreden voor de ogen van een klein honderdtal toeschouwers, tot vreugde van de band en de organisatie.


“We waren goed hongerig”, zegt Wout Kemkens, gitarist en zanger bij De Niemanders. De zweetdruppels vlogen als vanouds over het podium van de theaterzaal. Hoewel evenementen weer toegestaan zijn, moeten bezoekers nog wel anderhalve meter afstand bewaren als ze niet tot hetzelfde gezin behoren. “Je merkt wel dat iedereen zoiets heeft van: gaat het wel door”, zo schetst programmeur Erik Ramaker van het DRU Poppodium de voorzichtige start van de kaartverkoop, uiteindelijk raakten bijna alle plekken alsnog uitverkocht: “Nu heeft iedereen er weer vertrouwen in en je merkt dat mensen weer kaarten gaan kopen.”

Voor het DRU Poppodium moeten de optredens van De Niemanders een opstart zijn voor een zomer vol activiteiten. Voor de deels Achterhoekse band, die de verhalen van gevangen heeft vertaald tot een show, geldt hetzelfde. “We spelen nog een stuk of negen keer, dus ik hoop dat mensen de weg naar de podia weer weten te vinden”, besluit Kemkens.

Foto: REGIO8

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)