Optreden 'oude' Normaal Hemelvaartsdag

Gepubliceerd: 12-05-2021 11:05. Bijgewerkt: 12-05-2021 11:27

Normaal gaat donderdag met de originele bandleden een live optreden geven. Net als vorig jaar kan het traditionele optreden in het openluchttheater van Lochem door corona niet doorgaan.

"We gaan iets doen voor alle høkers in het land", laat Bennie Jolink via een video op Facebook weten. "We hadden graag voor publiek opgetreden, maar dat kan dus weer niet." Net als vorig jaar kan het optreden in het openluchttheater van Lochem niet doorgaan. Normaal gaat op donderdag rond 15.00 uur live op Facebook een aantal liedjes spelen: "We gaan waarschijnlijk ook liedjes van de nieuwe CD die we in coronatijd hebben gemaakt spelen", vertelt de 74-jarige zanger, die nog niet verklapt om hoeveel nummers het gaat.

De 'oude bezetting' van Normaal treedt donderdag op een nog onbekende plek op. Tijdens het live-concert treedt de zanger op met zijn originele band, bestaande uit bassist Willem Terhorst en gitarist Ferdi Joly. Achter het drumstel zal Timo Kelder plaats nemen in plaats van de in 2014 overleden drummer Jan Manschot.

Foto: REGIO8 (Archief)

Copyright © 2022 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)