Optimaal FM en REGIO8 op Zwarte Cross

Gepubliceerd: 11-07-2017 7:07. Bijgewerkt: 10-07-2017 13:34

Optimaal FM en REGIO8 zenden vanaf donderdag vier dagen lang uit vanaf de Zwarte Cross. Het Regionaal Mediacentrum doet via radio, televisie en de onlinekanalen verslag van het grootste festival van Nederland.

Optimaal FM maakt vanaf donderdagavond live radio vanaf het festivalterrein. De streekzender heeft in samenwerking met De Feestfabriek een eigen podium op het Tweetakt-terras. Het programma Zwarte Cross Radio start donderdag om 19.00 uur, de overige dagen gaat Optimaal FM live vanaf 16.00 tot 00.00 uur met optredens, nieuwsupdates en interviews. Ook de ochtendshow van Alard Ross komt zaterdag- en zondagochtend vanuit Lichtenvoorde.

REGIO8 maakt drie uitgebreide televisieprogramma’s die vrijdag, zaterdag en zondagavond al worden uitgezonden. Daarnaast verzorgt REGIO8, dat tevens genomineerd is voor de titel Omroep van het Jaar, dagelijks meerdere onlinevideo’s vanaf het terrein, bijvoorbeeld rondom het afscheidsconcert van Jovink & De Voederbietels.

Niets missen van de Zwarte Cross? Luister Optimaal FM, kijk op festivaldagen op REGIO8.nl of like Zwarte Cross Radio op Facebook!

Kijk hier voor een korte terugblik van vorig jaar.

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)