Opening supporterskantine De Graafschap

Gepubliceerd: 30-03-2018 12:03. Bijgewerkt: 30-03-2018 13:47

Na maanden hard werken door supporters wordt de nieuwe kantine bij het stadion van De Graafschap vrijdagavond geopend. Een aantal iconen uit het verleden komt naar de Vijverberg om de opening extra luister bij te zetten.


"Hij is echt mooi en hij is ook echt groot", aldus een trotse algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. "De eerste keer toen ik de afmetingen zag dacht ik, wow, dat is wel een grote ruimte." De beleving van een bezoek aan het stadion zal met de nieuwe kantine alleen maar beter worden, denkt supporterscoördinator Dennis van Amerongen. "Een avondje Vijverberg was natuurlijk al heel erg mooi met het plein dat we hier hadden," vindt Van Amerongen. "Maar het is nu nog een stukje mooier geworden."

Vrijdagavond wordt de supporterskantine op bijzondere wijze geopend rondom het thuisduel tegen RKC Waalwijk. Iconen als John Leeuwerik, Jan Vreman en Rogier Meijer zijn net als trouwe supporter Bennie Jolink aanwezig als speciale gast en zullen een heuse ‘Superboerenmuur’ onthullen. Hoewel het gebouw staat en na vrijdag officieel is geopend, is de financiering ondanks diverse acties nog niet volledig rond. "Er moet nog wel wat bij", roept Ostendorp de supporters op. "Maar ik vertrouw er op dat we met elkaar hier een geweldige en ook financieel gedekte kantine van maken.''

Foto: REGIO8

Copyright © 2020 - REGIO8 | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)